wat is het effect van moderne audiovisuele apparaten per persoon

visuele hulpmiddelen gebruiken (alleen beschikbaar képvetítők: episzkóp, epidiaszkóp, diaprojector, írásvető; film projectie), en vooral de demonstratie, gebruikt didactisch materiaal, die geschikt zijn om weer te geven, te vergroten, te projecteren op de teksten, afbeeldingen, foto ‘ s, gravures, experimenten, beweging, imiteren overleg.

wat is het effect van een audiovisueel apparaat

wat is het effect van een audiovisueel apparaatDe overhead projector met behulp van de verspreiding van de beste banner van complex materiaal, systemen, performances snel overzicht, grafisch kunnen worden gedaan lapozós film met bewegende, de tijd, de progressieve veranderingen het is een goede illustratie (bijvoorbeeld: het grondgebied van Hongarije veranderingen in de geschiedenis). Zeer eenvoudige informatie vervoerder, werd voorbereid. De dia-presentatie de dia ‘ s nu met het leren van de controle kan worden opgelost (bijvoorbeeld een geplande om afbeeldingen, teksten etc.). De stille films met goed op te lossen, bijvoorbeeld, de bewegingen, de wijzigingen perfecte presentatie (bijvoorbeeld, de stoom van de werking van de motor). (Tegenwoordig zijn er geen aparte mute – en geluid-film-projectie-apparatuur.) Dit omvat de micro-film reader waarin de microfiches is opgeslagen op de beschikbare informatie.

De audio-visuele apparaten (film, projector, televisie, video-technologie) het gebruik van de twee vorige repository groep van opties combineert. Op hetzelfde moment op beide kanalen de informatie die elkaar aanvullen, volledig blootgesteld aan de realiteit. Gebruik de mogelijkheden zijn eindeloos: de echte wow-presentatie, de veranderingen zijn een perfecte illustratie (bijvoorbeeld, de stoom van de werking van de motor), de laatste re-enactment van de toekomst elképzeltetése, esthetische ervaring, die motivatie, verhogen van de problemen (bijvoorbeeld, een conflict, presentatie), enz.

Speciaal voor het onderwijs doel gemaakt opleiding film, naast de docenten, de studenten zelf kunnen ook worden gemaakt van opnames, overal kan opnemen, voor zover nodig, elkaar kunnen snijden materialen die kunnen worden ingevoegd in het onderwijsproces. Elke opvoeder de taak uit te voeren, kan worden gebruikt. In het buitenland en in ons land, te veel te zien in het voortgezet onderwijs (we hebben voor-school-televisie deze dagen, studiebegeleiding, toelating prep uitzending, taal onderwijs-series, etc.). Er zijn landen waar de televisie met het implementeren van de open universiteit (voor het eerst in Engeland in 1971), de administratie van het hele land kijken ze naar, taken, literatuur ontving leidt aantal, kan zij houden van de resultaten en de persoonlijke test van de verworven kennis aan de hand van de mate waarin u kunt, voor degenen die serieus overwegen van de mogelijkheid, ze wilde leren.

Het leren beheersen, de geprogrammeerde onderwijs van de principes van de uitvoering van geschikt lesmateriaal voor het onderwijs machines, de examinator machines, geprogrammeerd studieboeken, computer producten, voornamelijk in de self-study tools. De studie, opgesteld curriculum, programma -, onderwijs-machine, het gedrukte boek in de computers van de studenten, het geven van feedback op de voortgang. De computer heeft twee manieren om te verschijnen in het onderwijs.

De computer georganiseerd onderwijs (CMI – Computer Managed Instruction) leerlingen hebben geen direct contact met de computer, de computer-systeem. De computer in dit geval, al die gaat door het materiaal wordt niet opgeslagen, maar worden opgeslagen in de resultaten van leerlingen, de verworven kennis, helpen de leerweg stromen van, de wijze van selectie, etc., het organiseren van het onderwijs. De computer-aided onderwijs (CAI – Computer Assisted/Aided Instruction) cursus in de computer onderwijs, technisch hulpmiddel, het onderwijs als een machine die betrokken zijn in het onderwijs-leerproces, de inhoud en het leren van management informatie is opgeslagen en uitzending van een verscheidenheid van onderwijs-leren taak om te helpen de leerkracht en de leerlingen. We weten:de praktijk programma ‘ s (bepaalde vaardigheden, vaardigheden in de praktijk helpen, constante feedback, het bevestigen van de juiste oplossing, evaluatie van de prestaties);

 

nieuwe kennis wordt gecommuniceerd, student-programma ‘ s

 

nieuwe kennis wordt gecommuniceerd, student-programma ' sprobleem oplossen (het ontdekken van de top) programma ‘ s (waar het probleem is, de student zelfstandig proberen, in deze gegevens, bijkomende informatie kan krijgen in de databank als een werkende computer); simulatie programma ‘ s (de werkelijkheid kunstmatig geproduceerd in masha zijn met behulp van verschillende acties te beheersen; bijvoorbeeld piloten voor te bereiden om te gebruiken, kan duur of direct waargenomen door negatieve verschijnselen, zoals nucleaire explosie – ook te introduceren met hun hulp, pogingen te doen is ook geschikt);

spel programma ‘ s (bijvoorbeeld het vermogen om zich te concentreren op de ontwikkeling, de motivatie voor de doeleinden mogen worden gebruikt tijdens de training). einde van de eeuw is een typisch voorbeeld van het archief I-systeem lichaam. Het vermenigvuldigen van kennis, ze is gemaakt van vele soorten informatie media heeft het moeilijker gemaakt voor docenten ontwerper werk. Ik had ze leren kennen en probeert te plakken van het materiaal aan de verwerking van routine. Dit werk toegevoegd om te helpen de vakkundig samengesteld en experimenteel getest repository systemen. In de jaren 1970, op het eerste,

het leren van pakketten, educatieve pakketten, “de audiovisuele, gedrukte en andere onderwijs-leermiddelen in een dergelijk systeem, dat is een thema exact verwoord in het bereiken van de doelen van de studenten en de docent het werk is bewezen om te helpen”. (Falus–Hunyadi Zou–Weaver–Botte, 1979: 27.) Precies bevat de doelstellingen, de eisen, de voorgestelde thematische plannen van het curriculum-verwerking, schetsen, bibliografie over het onderwerp, de meters van de geleerde kennis om te controleren of de feedback van de indruk en de doelstellingen en geschikt lesmateriaal, de docent en de studenten common werken voorraad. De tools volledige repertoire selectie zijn de specialisten op alle inhoud, didactische taak methode is de meest geschikte opslagplaats. Het systeem vormen tools gezamenlijke efficiëntie is onomstreden.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *